Vindstopplader

Vindstopplader er tynde plader af PP-polypropylene, udført med 3 mm termokanaler, der ikke kondenserer.

VINDSTOP SIKRER UDLUFTNING

Vindstoppladen anvendes til vindstop mellem spær. Pladen sikrer at blæst ikke flytter den ny-udlagte isolering. Det er vigtigt for at sikre en ensartet isolering, og ligeledes for at sikre, at udluftningen af loftsrummet bibeholdes. Når ISOPROFF® efterisolerer lofter, indebærer det ofte, at isoleringstykkelsen øges med op til 400 mm. De fleste huse er ikke bygget med tanke på efterisolering og det betyder i praksis, at der ikke er nogen reel afgrænsning for isoleringsmaterialet. Isoleringsgranulater er meget lette og tager vinden fat i dem, kan de flytte sig. Det er vigtigt at bibeholde udluftningen på loftsrummet og den er som regel afhængig af, at der kan komme luft op mellem tagbeklædning og loftsrummet.

Vindstopplader er effektiv og relativ nem måde at “holde styr på” isoleringen. Pladerne forhindrer at vinden blæser op i isoleringen og flytter den uhensigtsmæssigt. Pladen sikrer samtidigt, at der er plads mellem isolering og tagbeklædningen.

VINDSTOPPLADER PASSER TIL DE FLESTE SPÆR

Pladerne er UV-bestandige og skruefaste og opfylder alle ventilationskrav, hvor der kræves ventilation. Bredden på pladerne passer til en spærafstand på op til 1100 mm og de kan bukkes så de passer til langt de fleste tagkonstruktioner. Ved eventuel tilpasning af Vindstoppladen benyttes en hobbykniv eller lignende. Til fastgørelse af pladerne anvendes hæfteklammer (dasker). Hvor pladerne ligger ind over hinanden (under spær) anvendes spengler-skruer. For en erfaren isolatør er pladerne hurtige at montere.

Kontakt os her for mere information.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?