SuperQuilt

SuperQuilt er en flerlags refleksiv isoleringsmåtte. Den består samlet af 19 lag og kan anvendes både som efterisolering og i nybyggeri.10040

NEM ISOLERING

SuperQuilt kan anvendes til isolering af tag, vægge og gulve. Det adskiller sig ved sine fremragende præstationer og nemme forarbejdning. SuperQuilt er særdeles brugervenlig pga. den lave vægt, den store rullestørrelse og den lette, rene forarbejdningsmåde. Den skal blot hæftes fast og skæres eller klippes efter mål med fx en saks. Beskyttende tøj og støvmaske er ikke nødvendige og montering på træbjælker kan klares med en hæftepistol. Superquilt er et nyt produkt i Danmark og bruges indtil videre mest til mindre isoleringopgaver, fx bag ved en radiator, hvor man tidligere undlod at isolere eller til enkelte vægge eller mindre rum. Derudover har flere større drivhus-gartnerier taget produktet til sig og bruger det som kombineret isolering/lysdæmpning.

ISOLERING PÅ LIDT PLADS

Superquilt isolerer mod enhver form for varmeoverførsel, konduktion, konvektion og stråling. Det er effektivt om vinteren, men pga. refleksionen er det især effektivt om sommeren. Superquilt har en rigtig god isolerende effekt og især når der ikke er meget plads kan isolering med SuperQuilt være et godt valg, da et lag (alt efter anvendelse) kan have samme isolerings-effekt som et 2-4 gange tykkere lag af fx papiruld.

Derudover kan membranerne i kan SuperQuilt i mange tilfælde erstatte en dampspærre, dermed spares der en arbejdsgang i isoleringsprojektet.

TESTET OG CERTIFICERET

YBS Insulation (producenten) har en BDA Agrément for anvendelse i gulv, vægge, fladt tag og skråt tag. Disse certifikater er bl.a. baseret på EN 16012, den europæiske standard der siden 2012 beskriver den generelt accepterede prøvning- og beregningsmetode. SuperQuilt er testet af uafhængige instanser og er blevet certificeret til de seneste standarder I Storbritannien, herunder BDA Kiwa certificate of Agreement, Building Control Compliance (LABC registered detail) og NHBC Acceptance.

Brandmodstandevne klasse E ifølge EN 13501-1

Kontakt os her for mere information.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?