Neopixels®

UDVIKLET TIL ISOLERING AF HULMUR1000

ISOPROFF® isolatørerne tilbyder nu også isolering af hulmur med Neopixels®. Neopixels®-systemet er udviklet særligt til isolering af hulmure og har en fremragende isoleringsværdi på kun 0,033 W/mK (jo lavere isoleringsværdi, jo bedre isoleringsevne). Det er det bedste materiale til isolering af hulmur. Neopixels®-systemet består af Neopixels® perlerne, et særligt udviklet bindemiddel, Neofixx® og en dertil fremstillet indblæsningspistol. Neopixels® perlerne er fremstillet af ekstruderet grafit EPS og reflekterer derfor varme. Denne type perler omtales i daglig tale ofte som flamingo-kugler.

INDBLÆSNING I HULMUR GENNEM SMÅ HULLER

Neopixels® perlerne og Neofixx® bindemidlet blæses sammen ind i muren ved hjælp af en speciel påfyldningspistol. Indblæsningen foregår gennem små huller, der er lavet efter et fastlagt mønster. Neopixels®-pistolen gør det muligt at isolere gennem huller med en diameter på helt ned til 12 mm og det kan derfor lade sig gøre uden at ødelægge stenene, også når fugerne er små. Neopixels® og Neofixx® fordeler sig i hulmuren, hvorefter blandingen hærder/tørrer efter indblæsning og resultatet er et fast lag isolering, som aldrig falder sammen og har mange gode egenskaber. ​

FUGTSIKKER ISOLERING

Neopixels® holder dit hus varmt om vinteren og koldt om sommeren, takket været den usædvanligt gode isoleringsværdi.
Neopixels®’ gode isoleringsværdi skyldes perlernes unikke sammensætning og form. Der er tale om perler der er mindre, fladere og mere ovale end andre isoleringsperler og de pakker sig derfor bedre sammen.

Isolering med Neopixels® hulmurs isolering er 100% fugtbestandig. Det optager slet ikke fugt og kan derfor også bruges i hulmure der udsat for slagregn eller står på en våd sokkel.
Samtidig bidrager en hulmursisolering med Neopixels® til at dæmpe lyde udefra.
Sidst men ikke mindst er Neopixels® perlerne også flammeslukkende.

25 ÅRS PRODUKTGARANTI

Hele Neopixels®-systemet er blevet testet og der er dokumentation på systemets holdbarhed. Derfor er der også 25 års garanti på systemet. Neopixels® er naturligvis CE-mærket. Det er derudover blevet KOMO-certificeret af IKOB BKB i Holland og har (som eneste EPS-perle) opnået en almen godkendelse fra det tyske institut for byggeteknik (Algemeine Bauaufsichtliche Zulassung des Deutschen Instituts für Bautechnik).
Du kan læse mere om dokumentationen vedrørende Neopixels® her.

Kontakt os her for mere information.

 

Video

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?