Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?

Vittrup Tømrer og Snedker ApS

             – Vi bygger på troværdighed

Vittrup Tømrer og Snedker ApS beskæftiger i dag fire dygtige svende, to lærlinge og Thomas i isoleringsafdelingen.
I perioder har vi vikarer efter behov. Derudover har vi en række dygtige samarbejdspartnere, som vi gennem tiden har opbygget et nært og tillidsfuldt forhold til. Det giver dig sikkerhed for veludført arbejde, uanset hvad opgaven drejer sig om.

Balance i opgaver og arbejde
Vittrup Tømrer og Snedker ApS kan tilbyde løsning af enhver opgave i vores område, som dækker hele Vendsyssel.
For os er det vigtigt, at vi ikke siger ja til mere arbejde, end at vi kan overholde den tidsplan, der er aftalt med dig. Det giver os de bedste forudsætninger for at udføre håndværk i den bedste kvalitet, ikke mindst fordi indehaver Peter Larsen-Ledet selv er med ude på samtlige byggepladser, og deltager aktivt i arbejdet.

Vægt på værdi
Vi arbejder ud fra et koncept, der er baseret på at skabe løsninger i høj kvalitet, som er til glæde og gavn i mange år fremover. Det går igen i hele virksomheden, det arbejde vi udfører og de samarbejdspartnere, vi benytter os af. Vores koncept går igen, uanset om vi betjener privatpersoner, virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger eller lignende.

Vittrup Isolering ApS

Gl. Vittrupvej 1
9480 Løkken

2373 5655
kontor@vittrupts.dk

 

Isoleringsmaterialers egenskaber
Altid det rigtige materiale

ISOPROFF®-isolatører anvender forskellige typer isoleringsmateriale.

Der er stor variation i de isoleringsopgaver vores netværk udfører. For at kunne tilbyde vores isolatører og kunder den bedste løsning til isoleringsopgaven, er det derfor nødvendigt at råde over en bred vifte af isoleringsmaterialer. Materialerne har forskellige egenskaber og er bedst egnet til forskellige opgaver. Isolatøren afgører sammen med kunden hvilket materiale, bør anvendes til opgaven.

Fælles for de isoleringsmaterialer vores netværk tilbyder, er den gode gode kvalitet. Alle materialer er godkendte og lever op til markedets bedste standard.

– Det bedste resultat opnås med kvalitetsmaterialer og godt håndværk!

Læs mere om vores isoleringsmaterialer

Galleri - et udvalg af vores tidligere arbejde

Isoproff®

Netværket af Isoproff®-isolatører dækker hele danmark. Vi kan klare isoleringsopgaver af alle typer og størrelser. Kvalitet er nøgleordet blandt Isoproff®-isolatører.

Kvalitet i valget af isoleringsmaterialer, kvalitet i dialogen med vores kunder og ikke mindst kvalitet i den service vi yder.

Altid kun de bedste isoleringsmaterialer

Isoproff®-isolatører tilbyder bl.a. hulmursisolering med Neopixels®.

Neopixels® er den bedste løsning til isolering af hulmur. Eps-perler sprøjtes ind i hulmuren sammen med bindemiddel, hvor blandingen hærder til et fast isoleringslag. Der er sætningsgaranti på løsningen, som også har en fremragende isoleringsværdi.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?