Thisted Fugeservice, Thisted

Thisted Fugeservice har mange års erfaring, med især renovering af tag og facader. Vi renoverer fuger, renser fliser og facader, udfører tagmaling mm.

Vi isolerer og efterisolerer også, ofte i forbindelse med renovation af taget. Det er vores erfaring, at der er meget fokus på rigtig isolering. Vores kunder ønsker ikke bare et isoleret hus, men et velisoleret hus og det er vigtigt for dem, at isoleringen er af god kvalitet. Den skal holde varmen inde om vinteren, men ude om sommeren og den skal leve op til de nyeste krav om isoleringsværdi, brandklasse osv.
Ekspertise og præcision er blandt vores nøgleord og vi sikrer, at vores kunder får den isolering de forventer. Vi lever af glade kunder!!

Derudover er det vigtigt for os, at påtage os vores del af ansvaret for at passe på miljøet. Den globale opvarmning er et problem og det er nødvendigt, at miljøet tages i betragtning, når man planlægger er byggeprojekt. Derfor anvender vi helst materialer, der kan fremvise gode ressourceregnskaber og vi gør om muligt brug af miljøvenligt udstyr.

 Vi lægger stor vægt på, at materialevalget er ordentligt. Det betaler sig nemlig!

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?