Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?

Thisted Fugeservice, Thisted

Thisted Fugeservice har mange års erfaring, med især renovering af tag og facader. Vi renoverer fuger, renser fliser og facader, udfører tagmaling mm.

Vi isolerer og efterisolerer også, ofte i forbindelse med renovation af taget. Det er vores erfaring, at der er meget fokus på rigtig isolering. Vores kunder ønsker ikke bare et isoleret hus, men et velisoleret hus og det er vigtigt for dem, at isoleringen er af god kvalitet. Den skal holde varmen inde om vinteren, men ude om sommeren og den skal leve op til de nyeste krav om isoleringsværdi, brandklasse osv.
Ekspertise og præcision er blandt vores nøgleord og vi sikrer, at vores kunder får den isolering de forventer. Vi lever af glade kunder!!

Derudover er det vigtigt for os, at påtage os vores del af ansvaret for at passe på miljøet. Den globale opvarmning er et problem og det er nødvendigt, at miljøet tages i betragtning, når man planlægger er byggeprojekt. Derfor anvender vi helst materialer, der kan fremvise gode ressourceregnskaber og vi gør om muligt brug af miljøvenligt udstyr.

 Vi lægger stor vægt på, at materialevalget er ordentligt. Det betaler sig nemlig!

Thisted Fugeservice og Tagmaling

Thorstedvej 41
7700 Thisted

40 36 20 73
info@tfst.dk

 

Isoleringsmaterialers egenskaber
Altid det rigtige materiale

ISOPROFF®-isolatører anvender forskellige typer isoleringsmateriale.

Der er stor variation i de isoleringsopgaver vores netværk udfører. For at kunne tilbyde vores isolatører og kunder den bedste løsning til isoleringsopgaven, er det derfor nødvendigt at råde over en bred vifte af isoleringsmaterialer. Materialerne har forskellige egenskaber og er bedst egnet til forskellige opgaver. Isolatøren afgører sammen med kunden hvilket materiale, bør anvendes til opgaven.

Fælles for de isoleringsmaterialer vores netværk tilbyder, er den gode gode kvalitet. Alle materialer er godkendte og lever op til markedets bedste standard.

– Det bedste resultat opnås med kvalitetsmaterialer og godt håndværk!

Læs mere om vores isoleringsmaterialer

Galleri

Isoproff®

Netværket af Isoproff®-isolatører dækker hele danmark. Vi kan klare isoleringsopgaver af alle typer og størrelser. Kvalitet er nøgleordet blandt Isoproff®-isolatører.

Kvalitet i valget af isoleringsmaterialer, kvalitet i dialogen med vores kunder og ikke mindst kvalitet i den service vi yder.

Altid kun de bedste isoleringsmaterialer

Isoproff®-isolatører tilbyder bl.a. hulmursisolering med Neopixels®.

Neopixels® er den bedste løsning til isolering af hulmur. Eps-perler sprøjtes ind i hulmuren sammen med bindemiddel, hvor blandingen hærder til et fast isoleringslag. Der er sætningsgaranti på løsningen, som også har en fremragende isoleringsværdi.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?