Miljø Design

“Vi blæser på det hele.”

Miljø Design ejes og drives af Sine og Troels Mittag. Troels har en fortid som murermester og det har været ham til stor nytte i  isolerings-branchen, f.eks. i forbindelse med reetablering af facader, mursten, fuger m.m. Da Troels stødte ind i isolerings-branchen for et par år siden, blev han så begejstret for indblæsnings-teknikken, produkterne og ikke mindst det færdige resultat, at han var solgt med det samme.

Det førte til opstarten af Miljø Design, som Troels startede med sin datter Sine Mittag. Troels og Sine designer bedre miljø til private og erhvervskunder, og har specialiseret sig i de bedste løsninger inden for indblæsning af isolerings-granulat.

  • “Vi lægger vægt på at designe den enkelte opgave, med det rette dertil hørende produkt, så som papirisolering fra climacell®, mineraluld, polystyren, Thermopearls, eller Neopixels.”
  • “Vi udfører alle typer opgaver,  fra loftisolering, hulmure og etageadskillelser, til gulve, krybekældere, samt teknisk isolering.
  • “Vi rådgiver kunderne med hensyn til optimering af indemiljøet og bruger uddannede energivejledere.”
  • “Vores isolatører er uddannede og certificerede, og deltager løbende i kurser med fokus på nye produkter, teknikker m.m.”

 

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?