Lykkebjerg Isolering, Asnæs

Leder du efter et professionelt isoleringsfirma på Sjælland?
Skal det være et firma som har mange års erfaring inden for efterisolering? 

Lykkebjerg Isolering ApS er specialiseret i indblæsning af isolering. Fordelene ved indblæsning er, at det er hurtigere og dermed også billigere. Resultatet bliver bedre, fordi man undgår skæringer og samlinger. Vores isolatører er uddannede og certificerede, derfor er vi sikre på, at vi altid får et godt resultat. God isolering giver et bedre indeklima og et lavere energiforbrug, derfor er det til gavn for både indeklimaet, økonomien og miljøet.

Stor erfaring med indblæsning
Lykkebjerg Isolering er ejet af Peter Boye Hansen og har hovedsæde i Asnæs på Vestsjælland. Derudover har vi afdelinger i Roskilde og i Holte nord for København og vi kan derfor løse opgaver på hele Sjælland. Peter er uddannet tømrer og startede virksomheden som et tømrerfirma. Siden 2010 har Lykkebjerg Isolering udelukkende beskæftiget sig med indblæsning af isolering, og har derfor stor erfaring fra de mange forskellige isoleringsopgaver, som firmaet har udført igennem årene.

Bred vifte af ydelser og produkter
Lykkebjerg Isolering tilbyder hulmursisolering, loftisolering, isolering af etageadskillelser, gulve og brystninger, isolering af ventilationsanlæg, tømning af hulmur og meget mere. Du kan læse mere om de opgaver vi udfører og de produkter vi anvender herunder, hvor du også kan se nogle billeder af opgaver vi har udført.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?