Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?

Isolering Nordjylland ApS

Isolering Nordjylland er en konkurrencedygtig virksomhed med mange spændende produkter. Vi dækker hele Nordjylland og Himmerland fra Hobro til Skagen. Firmaet har hovedkontor i Dronninglund og er en del af Tømrerfirmaet Tjelle Byg ApS.
Vores folk er uddannede isolatører, med erfaringer fra flere håndværksmæssige fag. Det gør dem i stand til at løse alle opgaver, også de mere komplicerede. Vi har et af de bedste isolatørteams i Danmark.

Isolering Nordjylland blev startet i 2015 og bliver drevet af Henrik Christiansen. I november 2017 blev Isolering Nordjylland opkøbt af Tjelle Byg, som ønskede at udvide deres isoleringsafdeling. Isoleringsafdelingen i Tjelle Byg isolerede udelukkende med papirisolering, men med købet af Isolering Nordjylland, har man udvidet sit udvalg af materialer med bl.a. Neopixels® til hulmur, Neopixels® til gulv, Isover og Paroc®.

Tjelle Byg ApS og Isolering Nordjylland bestræber sig på, at være de bedste i energioptimering af villaboliger, etageejendomme og meget mere. I vores rådgivning lægger vi stor vægt på at finde det, der giver vores kunder den bedste løsning afhængig af opgaven. På denne måde får vores kunder den bedste løsning, som markedet kan tilbyde.
Igennem en uforpligtende gennemgang af den konkrete ejendom kan vore energivejledere nemt udarbejde den mest ideelle løsning.

 

 

Isolering Nordjylland

Rævdalstoften 1
9330 Dronninglund

 22 73 77 91
hc@isoleringnordjylland.dk

Isoleringsmaterialers egenskaber
Altid det rigtige materiale

ISOPROFF®-isolatører anvender forskellige typer isoleringsmateriale.

Der er stor variation i de isoleringsopgaver vores netværk udfører. For at kunne tilbyde vores isolatører og kunder den bedste løsning til isoleringsopgaven, er det derfor nødvendigt at råde over en bred vifte af isoleringsmaterialer. Materialerne har forskellige egenskaber og er bedst egnet til forskellige opgaver. Isolatøren afgører sammen med kunden hvilket materiale, bør anvendes til opgaven.

Fælles for de isoleringsmaterialer vores netværk tilbyder, er den gode gode kvalitet. Alle materialer er godkendte og lever op til markedets bedste standard.

– Det bedste resultat opnås med kvalitetsmaterialer og godt håndværk!

Læs mere om vores isoleringsmaterialer

Isoproff®

Netværket af Isoproff®-isolatører dækker hele danmark. Vi kan klare isoleringsopgaver af alle typer og størrelser. Kvalitet er nøgleordet blandt Isoproff®-isolatører.

Kvalitet i valget af isoleringsmaterialer, kvalitet i dialogen med vores kunder og ikke mindst kvalitet i den service vi yder.

 

Altid kun de bedste isoleringsmaterialer

Isoproff®isolatører tilbyder bl.a. hulmursisolering med Neopixels®.

Neopixels® er den bedste løsning til isolering af hulmur. Eps-perler sprøjtes ind i hulmuren sammen med bindemiddel, hvor blandingen hærder til et fast isoleringslag. Der er sætningsgaranti på løsningen, som også har en fremragende isoleringsværdi.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?