Isolering Nordjylland ApS

Isolering Nordjylland er en konkurrencedygtig virksomhed med mange spændende produkter. Vi dækker hele Nordjylland og Himmerland fra Hobro til Skagen. Firmaet har hovedkontor i Dronninglund og er en del af Tømrerfirmaet Tjelle Byg ApS.
Vores folk er uddannede isolatører, med erfaringer fra flere håndværksmæssige fag. Det gør dem i stand til at løse alle opgaver, også de mere komplicerede. Vi har et af de bedste isolatørteams i Danmark.

Isolering Nordjylland blev startet i 2015 og bliver drevet af Henrik Christiansen. I november 2017 blev Isolering Nordjylland opkøbt af Tjelle Byg, som ønskede at udvide deres isoleringsafdeling. Isoleringsafdelingen i Tjelle Byg isolerede udelukkende med papirisolering, men med købet af Isolering Nordjylland, har man udvidet sit udvalg af materialer med bl.a. Neopixels til hulmur, Neopixels til gulv, Isover og Paroc.

Tjelle Byg ApS og Isolering Nordjylland bestræber sig på, at være de bedste i energioptimering af villaboliger, etageejendomme og meget mere. I vores rådgivning lægger vi stor vægt på at finde det, der giver vores kunder den bedste løsning afhængig af opgaven. På denne måde får vores kunder den bedste løsning, som markedet kan tilbyde.
Igennem en uforpligtende gennemgang af den konkrete ejendom kan vore energivejledere nemt udarbejde den mest ideelle løsning.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?