Isolering Midtjylland A/S, Bording

Isolering Midtjylland er specialiseret i isolering ved indblæsning og kan tilbyde isolering af stort set alle dele af huset.

Gode, effektive produkter
Vi bruger gode og effektive produkter, fordi det er vigtigt for os at de materialer vi anvender er de bedste på markedet. Vi arbejder primært med papiruld / papirisolering samt glasuld og EPS-granulat, og vi udfører bl.a. hulmursisolering, isolering af loft, isolering af etageadskillelse, gulvisolering, termografering, skunkisolering mm.

Erfaring fra tømrer- og murerbranchen
Isolering Midtjylland har erfaring fra tømrer- og murerbranchen, hvor vi siden 1996 har udført diverse tømrer- og mureropgaver. Vores erfaring og den medfølgende kendskab til bygningskonstruktioner betyder, at vi kan rådgive omkring isolering og betydningen af isoleringen for husets konstruktion. Samtidig betyder det naturligvis også, at de tømrer-/mureropgaver der følger med en isolering (f.eks. en gangbro der skal forhøjes og huller i facaden der skal lukkes), udføres hurtigt, sikkert og ikke mindst med et flot finish.

Nedenfor kan du læse mere om hvilke materialer og ydelser vi tilbyder. Der er et billede galleri, der viser nogle af vores tidligere projekter.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?