Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?

Isolering Midtjylland A/S, Bording

Isolering Midtjylland er specialiseret i isolering ved indblæsning og kan tilbyde isolering af stort set alle dele af huset.

Gode, effektive produkter

Vi bruger gode og effektive produkter, fordi det er vigtigt for os at de materialer vi anvender er de bedste på markedet. Vi arbejder primært med papiruld / papirisolering samt glasuld og EPS-granulat, og vi udfører bl.a. hulmursisolering, isolering af loft, isolering af etageadskillelse, gulvisolering, termografering, skunkisolering mm.

Erfaring fra tømrer- og murerbranchen

Isolering Midtjylland har erfaring fra tømrer- og murerbranchen, hvor vi siden 1996 har udført diverse tømrer- og mureropgaver. Vores erfaring og den medfølgende kendskab til bygningskonstruktioner betyder, at vi kan rådgive omkring isolering og betydningen af isoleringen for husets konstruktion. Samtidig betyder det naturligvis også, at de tømrer-/mureropgaver der følger med en isolering (f.eks. en gangbro der skal forhøjes og huller i facaden der skal lukkes), udføres hurtigt, sikkert og ikke mindst med et flot finish.

Isolering Midtjylland A/S

Munklindevej 44
7441 Bording

40 26 23 77 
info@isolering-midtjylland.dk

Isoleringsmaterialers egenskaber
Altid det rigtige materiale

ISOPROFF®-isolatører anvender forskellige typer isoleringsmateriale.

Der er stor variation i de isoleringsopgaver vores netværk udfører. For at kunne tilbyde vores isolatører og kunder den bedste løsning til isoleringsopgaven, er det derfor nødvendigt at råde over en bred vifte af isoleringsmaterialer. Materialerne har forskellige egenskaber og er bedst egnet til forskellige opgaver. Isolatøren afgører sammen med kunden hvilket materiale, bør anvendes til opgaven.

Fælles for de isoleringsmaterialer vores netværk tilbyder, er den gode gode kvalitet. Alle materialer er godkendte og lever op til markedets bedste standard.

– Det bedste resultat opnås med kvalitetsmaterialer og godt håndværk!

Læs mere om vores isoleringsmaterialer

Galleri - et udvalg af vores tidligere arbejde

Isoproff®

Netværket af Isoproff®-isolatører dækker hele danmark. Vi kan klare isoleringsopgaver af alle typer og størrelser. Kvalitet er nøgleordet blandt Isoproff®-isolatører.

Kvalitet i valget af isoleringsmaterialer, kvalitet i dialogen med vores kunder og ikke mindst kvalitet i den service vi yder.

Altid kun de bedste isoleringsmaterialer

Isoproff®-isolatører tilbyder bl.a. hulmursisolering med Neopixels®.

Neopixels® er den bedste løsning til isolering af hulmur. Eps-perler sprøjtes ind i hulmuren sammen med bindemiddel, hvor blandingen hærder til et fast isoleringslag. Der er sætningsgaranti på løsningen, som også har en fremragende isoleringsværdi.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?