Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?

Greenline Entreprise, Slagelse

Uddannede og erfarne Isolatører
Alle vores isolatører er uddannede, certificerede og erfarne, det sikrer kvalitet i det udførte arbejde. De deltager løbende i kurser, hvor der sættes fokus på nyt materiel og nye teknikker. Til isoleringen benytter vi gennemtestede kvalitetsprodukter og effektive indblæsningsmaskiner.
Vi har således kapacitet og ekspertise til at udføre små såvel som store projekter hurtigt og effektivt til konkurrencedygtige priser, både i forbindelse med nybyggeri og ved energirenovering.

 

Greenline Entreprise ApS

Sverigesvej 3
4200 Slagelse 

58 53 38 00
greenline@pc.dk

Isoleringsmaterialers egenskaber
Altid det rigtige materiale

ISOPROFF®-isolatører anvender forskellige typer isoleringsmateriale.

Der er stor variation i de isoleringsopgaver vores netværk udfører. For at kunne tilbyde vores isolatører og kunder den bedste løsning til isoleringsopgaven, er det derfor nødvendigt at råde over en bred vifte af isoleringsmaterialer. Materialerne har forskellige egenskaber og er bedst egnet til forskellige opgaver. Isolatøren afgører sammen med kunden hvilket materiale, bør anvendes til opgaven.

Fælles for de isoleringsmaterialer vores netværk tilbyder, er den gode gode kvalitet. Alle materialer er godkendte og lever op til markedets bedste standard.

– Det bedste resultat opnås med kvalitetsmaterialer og godt håndværk!

Læs mere om vores isoleringsmaterialer

Galleri - et udvalg af vores tidligere arbejde

Breinholm Isolering

Breinholm Isolering holder til på Fyn og har mange års erfaring med bygningsisolering. Vi beskæftiger os med isolering af alle typer beboelse, samt isolering af erhvervsbygninger, herunder kontorer, kontorlandskaber, produktions- og lagerfaciliteter.

Se videoen for at få et indblik i vores arbejdsgange.

 

 

Altid kun de bedste isoleringsmaterialer

Isoproff®-isolatører tilbyder bl.a. hulmursisolering med Neopixels®.

Neopixels® er den bedste løsning til isolering af hulmur. Eps-perler sprøjtes ind i hulmuren sammen med bindemiddel, hvor blandingen hærder til et fast isoleringslag. Der er sætningsgaranti på løsningen, som også har en fremragende isoleringsværdi.

Isoproff®

Netværket af Isoproff®-isolatører dækker hele danmark. Vi kan klare isoleringsopgaver af alle typer og størrelser. Kvalitet er nøgleordet blandt Isoproff®-isolatører.

Kvalitet i valget af isoleringsmaterialer, kvalitet i dialogen med vores kunder og ikke mindst kvalitet i den service vi yder.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?