Breinholm Isolering ApS, Tommerup

“Med de stadig større krav til isolering og efterisolering af bygninger, giver det god mening at benytte sig af markedets bedste isoleringsløsninger.”

Breinholm Isolering ApS er beliggende i Brylle på Fyn og er specialiseret i indblæsningsisolering, som er en hurtig og effektiv måde at isolere. Vi er først og fremmest en isoleringsvirksomhed og har mange års erfaring i indblæsningsisolering. God isolering giver et bedre indeklima og et lavere energiforbrug, derfor er det til gavn for både helbredet, økonomien og miljøet!
Vore kunders tilfredshed er det vigtigste for os og vi bestræber os på altid at give den bedst mulige service fra start til slut. Et samarbejde med Breinholm Isolering ApS starter derfor med kompetent rådgivning. Vi vurderer hver enkelt opgave og rådgiver ud fra projektets rammer. Sammen med vores kunder finder vi den bedste isoleringsløsning. Breinholm isolering ISOPROFF®.

Uddannede og erfarne Isolatører
Alle vores isolatører er uddannede, certificerede og erfarne, det sikrer kvalitet i det udførte arbejde. De deltager løbende i kurser, hvor der sættes fokus på nyt materiel og nye teknikker. Til isoleringen benytter vi gennemtestede kvalitetsprodukter og effektive indblæsningsmaskiner.
Vi har således kapacitet og ekspertise til at udføre små såvel som store projekter hurtigt og effektivt til konkurrencedygtige priser, både i forbindelse med nybyggeri og ved energirenovering.

Altid det rette produkt
Hos Breinholm Isolering har vi forskellige produkter i vores katalog, som vi anvender alt efter projektets beskaffenhed og vore kunders ønsker. Vi udfører en bred vifte af opgaver, herunder isoleringer og efterisoleringer af loft, skunk, etageadskillelse og hulmur. Vi har gennem de senere år i stigende grad udført isoleringsopgaver for boligforeninger, kommuner og andre offentlige instanser, både som selvstændige projekter eller som en del af en større opgave. I den forbindelse arbejder vi sammen med en række entreprenører og tømrerfirmaer. Vi har isoleret boligblokke, skoler, rådhuse, sygehuse mv.

Brylle Industrivej 4, 5690 Tommerup
+45 44 224 223
mail@isoleringodense.dk
Besøg hjemmeside

 

Ønsker du et gratis tilbud?

Ønsker du et gratis tilbud?

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?