Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?

Aros Isolering Aros

Isolering ApS, Hasselager
“Vi vil levere fornuftige og effektive forslag til isolering og energiforbedringer af boliger/bygninger.” Aros Isolering ejes af Morten Dahlgren Jensen og har sine rødder i murer- og tømrerfagene. Vores kundekreds dækker såvel private, som virksomheder og kommuner.

Grundig rådgivning
Vi bestræber os på at gøre en positiv forskel gennem grundig rådgivning, kvalitetsbevidst udførelse af arbejdet og holder os til fornuftige og gennemsigtige priser. Vi sætter en ære i at føre forslagene ud i livet gennem solidt og kvalitetsbevidst håndværk.

Moderne isoleringsprodukter
Vi isolerer med forskellige moderne isoleringsprodukter, alt efter opgaven. Udfører såvel teknisk isolering, samt isolering af bygningskonstruktioner, typisk ved indblæsning af granulater. Moderne indblæsningsmaterialer er cellulosefiber ( papir- eller træuld), specialdesignede mineralulds-typer og endelig sidste generation polystyren-produkter; ThermoPearls eller Neopixels.

Diffusionsåbne materialer
Vi har en målsætning om at bruge diffusionsåbne materialer i det omfang det kan lade sig gøre. Det betyder i praksis, at hvis cement eller plastik (dampspærre) kan undgåes , så gør vi det. Udover cellulosebaserede isoleringstyper, så benytter vi typisk kalkhydrauliske mørtler ved omfugning af huse ( fra Nordisk NHL), samt et ligeledes fuldt diffusionsåbent isoleringssystem til facadeisolering (se afsnit om facadeisolering)

Aros Isolering ApS

Sofienlystvej 9
8340 Malling

40 27 14 00
info@arosisolering.dk

Isoleringsmaterialers egenskaber
Altid det rigtige materiale

ISOPROFF®-isolatører anvender forskellige typer isoleringsmateriale.

Der er stor variation i de isoleringsopgaver vores netværk udfører. For at kunne tilbyde vores isolatører og kunder den bedste løsning til isoleringsopgaven, er det derfor nødvendigt at råde over en bred vifte af isoleringsmaterialer. Materialerne har forskellige egenskaber og er bedst egnet til forskellige opgaver. Isolatøren afgører sammen med kunden hvilket materiale, bør anvendes til opgaven.

Fælles for de isoleringsmaterialer vores netværk tilbyder, er den gode gode kvalitet. Alle materialer er godkendte og lever op til markedets bedste standard.

– Det bedste resultat opnås med kvalitetsmaterialer og godt håndværk!

Læs mere om vores isoleringsmaterialer

Galleri - et udvalg af vores tidligere arbejde

Aros Isolering

Aros Isolering har mange års erfaring med isolering af bygninger og kan klare alle opgaver.

Klik på videoen til venstre, her kan du se lidt mere om, hvordan isolering af større projekter foregår.

Isolering med Neopixels®

Som Isoproff®-isolatør tilbyder Aros Isolering også hulmursisolering med Neopixels®.

I videoen til højre ses hvor nemt en hulmursisolering med Neopixels® er. Der bores små huller i murens fuger, Neopixels® blæses ind gennem hullerne, som derefter lukkes igen med mørtel i en passende farve.

Indgrebet er derefter nærmest usynligt og hulmuren er vel-isoleret, med en produktgaranti på 25 år.

 

Altid kun de bedste isoleringsmaterialer

Isoproff®isolatører tilbyder bl.a. hulmursisolering med Neopixels®.

Neopixels® er den bedste løsning til isolering af hulmur. Eps-perler sprøjtes ind i hulmuren sammen med bindemiddel, hvor blandingen hærder til et fast isoleringslag. Der er sætningsgaranti på løsningen, som også har en fremragende isoleringsværdi.

Isoproff®

Netværket af Isoproff®-isolatører dækker hele danmark. Vi kan klare isoleringsopgaver af alle typer og størrelser. Kvalitet er nøgleordet blandt Isoproff®-isolatører.

Kvalitet i valget af isoleringsmaterialer, kvalitet i dialogen med vores kunder og ikke mindst kvalitet i den service vi yder.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?