Aros Isolering ApS, Hasselager

“Vi vil levere fornuftige og effektive forslag til isolering og energiforbedringer af boliger/bygninger.”
Aros Isolering ejes af Morten Dahlgren Jensen og har sine rødder i murer- og tømrerfagene. Vores kundekreds dækker såvel private, som virksomheder og kommuner.

Grundig rådgivning
Vi bestræber os på at gøre en positiv forskel gennem grundig rådgivning, kvalitetsbevidst udførelse af arbejdet og holder os til fornuftige og gennemsigtige priser.​ Vi sætter en ære i at føre forslagene ud i livet gennem solidt og kvalitetsbevidst håndværk.

Moderne isoleringsprodukter
​Vi isolerer med forskellige moderne isoleringsprodukter, alt efter opgaven. Udfører såvel teknisk isolering, samt isolering af bygningskonstruktioner, typisk ved indblæsning af granulater. Moderne indblæsningsmaterialer er cellulosefiber ( papir- eller træuld), specialdesignede mineralulds-typer og endelig sidste generation polystyren-produkter; ThermoPearls eller Neopixels.

Diffusionsåbne materialer
Vi har en målsætning om at bruge diffusionsåbne materialer i det omfang det kan lade sig gøre. Det betyder i praksis, at hvis cement eller plastik (dampspærre) kan undgåes , så gør vi det. Udover cellulosebaserede isoleringstyper, så benytter vi typisk kalkhydrauliske mørtler ved omfugning af huse ( fra Nordisk NHL), samt et ligeledes fuldt diffusionsåbent isoleringssystem til facedeisolering (se afsnit om facadeisolering)

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?