Erhverv

ISOPROFF® er et netværk af professionelle isolatører, der er etableret af Breinholm Gruppen. Netværket dækker hele Danmark og håndterer opgaver i alle størrelser. Med ISOPROFF® bliver det nemt, hurtigt og kost-effektivt for kommuner, boligforeninger, tømrere, entreprenører m.fl. at isolere nye som gamle bygninger. Rul ned på siden for at se hvad vi kan gøre for dig!

Vores samarbejdspartnere

ISOLERING AF TYPEHUSE

I Danmark bygges i øjeblikket omkring 6000 parcelhuse hvert år, svarende til samlet 950.000 m2. Langt de fleste af disse bygges af firmaer, der har specialiseret sig i netop denne type byggeri. For at kunne tilbyde deres kunder et hus af god kvalitet, til en pris, som flest mulige danskere har råd til, er det nødvendigt at prisen på alle del-elementer, herunder isolering, holdes på det lavest mulige niveau, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

ISOPROFF® har forhandlet favorable materiale-priser til deres korps af isolatører. Samtidig har vi strømlinet hele processen, fra ordre til aflevering. Det betyder vi kan levere isolering af god kvalitet til konkurrencedygtige priser til typehus-firmaerne.

Læs mere om isolering af typehuse

ISOLERINGS-SAMARBEJDE

ISOPROFF®-isolatører er specialiserede virksomheder indenfor isolering. De anvender de nyeste maskiner og teknologi til isoleringsarbejdet. Fordi de arbejder med udstyr af så høj kvalitet, vil de som regel kunne løse isolerings-opgaver hurtigt og effektivt. Det betyder, at det for mange tømrere, entreprenører mv. vil kunne betale sig, at udlicitere isoleringsarbejdet til en ISOPROFF®-isolatør.

ISOLERING FOR KOMMUNER MM.!

Kommuner, boligforeninger og andre aktører, der administrerer en større bygnings-masse kan hos ISOPROFF® modtage energivejledning vedrørende isoleringen af deres bygninger, herunder vejledning vedrørende hvilke materialer der kan (bør) anvendes og hvordan isoleringen bør foretages, for at få den bedste og mest langtidsholdbare effekt.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!

Ønsker du et gratis tilbud?